01.07.21 stenger produktdelen av GSknitwear - sluttsalg til lageret rekker

Salgsbetingelser


Oppskrifter
Nå du har bestilt en oppskrift vil du etter kort tid motta en ordrebekreftelse på mail, som inneholder link til en PDF-fil med oppskrift. Det anbefales å laste ned og lagre PDF-filen(e) på ett trygt sted, på egen maskin eller enhet.

Viktig: Oppskriftene er til privat bruk. Oppskriftene skal ikke kopieres, videreselges eller deles på annen måte. Salg av produkter laget etter oppskrift skal heller ikke finne sted.

Angrerett på oppskrifter
Det er du som kunde som er ansvarlig for å legge riktig produkt i handlekurven når ett kjøpt gjennomføres. Det er ikke angrerett på PDF-filer kjøpt fra nettsiden.

Åpent kjøp og angrerett på kjøp av fysisk vare
Du har 14 dagers åpent kjøp og angrerett fra du har mottatt en fysisk vare. Retur forutsetter at varen er ubrukt og i samme stand som da du mottok den.

Retur av fysisk vare
Hvis du ønsker å returnere varen i henhold til våre kjøpsvilkår sender du en mail hit: guttenogstrikkemor@gmail.com. Mailen må inneholde en kort beskrivelse av hvorfor du ønsker å returnere varen, samt personalia og ordrenr. Du vil få et angrerettskjema tilsendt som må fylles ut og sendes i posten sammen med varen.

Kunden må selv betale returporto, og det er ditt ansvar at vi mottar pakken. Du velger selv om du vil ha pengene tilbake eller bytte til en ny vare. Vi sender ut en bekreftelse på e-post så snart returen er mottatt og behandlet. Pengene vil være tilgjengelig på kortet ditt/din paypal-konto i løpet av 3-5 virkedager.

Reklamasjon på fysisk vare
Hvis du finner feil eller mangler ved varen du har fått tilsendt ber vi deg å sende en mail innen 30 dager. Mailen må inneholde en kort beskrivelse av hva som er feil med varen, samt personalia og ordrenr. Du vil få et reklamasjonsskjema tilsendt som må fylles ut og sendes i posten sammen med varen. Du får en e-post så snart vi har mottatt og behandlet reklamasjonen. Du kan velge om du ønsker ny vare, dette må evt informeres om i mailen så vi kan sjekke lagerbeholdning, eller pengene tilbake. Pengene vil være tilgjengelig på kortet ditt/din paypal-konto i løpet av 3-5 virkedager. Du vil få fraktkostnad tilbakebetalt ved reklamasjon.

Porto
Ved bestilling av fysiske varer vil vi holde portoen i tråd med prisene til posten.no og den er avhengig av størrelse samt vekt på pakken.

Ved spørsmål vennligst kontakt oss på mail: guttenogstrikkemor@gmail.com.

Returadresse:
guttenogstrikkemor v/ Pia Marlene Øye Amundsen
Lillian byes veg 35
7036 Trondheim